Când dorința pacientului întâlnește măiestria mediculuisau a specialistului în tratamente estetice, se obține frumusețea autentică, armonioasă și sănătoasă!
La Clinica Dr. Oana Manciu găseștiservicii premium accesibile tuturor!
Când dorința pacientului întâlnește măiestria mediculuisau a specialistului în tratamente estetice, se obține frumusețea autentică, armonioasă și sănătoasă!
La Clinica Dr. Oana Manciu găseștiservicii premium accesibile tuturor!

Servicii premium

accesibile tuturor

Corporale


Scalp


Faciale


Viziunea  Clinica Dr. Oana Manciu

Clinica de infrumusetare in Sector 1

Pielea este cel mai mare organ din corpul omenesc și singura ”haină” pe care o vom purta de-a lungul întregii vieți, indiferent de outfiturile pe care le alegem în funcție de trendurile dictate de modă într-un moment sau altul.

Clinica Dr. Oana Manciu pune accentul pe tratamente de tip signature, astfel încât fiecare pacient să beneficieze de o schemă de tratament corectă și completă, potrivită nevoilor și aspirațiilor sale de natură estetică. Credem cu tărie în frumusețea autentică, în trăsăturile care ne fac unici și ne dorim să le păstrăm, cu mențiunea că facem acest lucru astfel încât să atingem cea mai bună variantă a fiecărui individ.

În acest sens am creat o echipă de profesioniști desăvârșiți în materie de medicină și tratamente estetice, cu experiență totală de peste jumătate de secol, am dotat Clinica Dr. Oana Manciu cu aparatură de ultimă generație și, pentru un tablou complet, am adăugat cele mai eficiente game de produse de uz profesional, pe care le veți găsi exclusiv în clinicile de specialitate.

De ce  Clinica Dr. Oana Manciu

 • Aparatură
  Ultramodernă

Suntem pe deplin conștienți de progresul tehnologic în sfera dispozitivelor medicale și extraordinar de determinați în a ține pasul cu ultimele apariții, astfel încât echipa noastră medicală să aibă la dispoziție cele mai performante aparate, iar pacienții să beneficieze de cele mai eficiente proceduri cu rezultate cel puțin pe măsura așteptărilor!

 • Produse
  Profesionale

În urma unui studiu de piață amănunțit și a nenumărate teste, am ales să lucrăm cu furnizorii celor mai bune produse de uz profesional pentru procedurile pe care le efectuăm. Mai mult decât atât, pacienții își pot achiziționa direct din clinică produsele necesare în scopul continuării îngrijirii tegumentului conform indicațiilor medicale.

 • Spațiu
  Modern

Știm că mersul la clinică, fie în scop medical, dar și estetic, nu este confortabil pentru toți oamenii, de aceea am creat un spațiu primitor și prietenos pentru pacienții noștri, astfel încât experiența  să fie una plăcută, iar revenirea în clinică să nu fie niciodată un chin, ci un motiv de relaxare și o dovadă de iubire de sine.

 • Prețuri
  Avantajoase

Una dintre valorile de bază ale Clinica Dr. Oana Manciu este diseminarea informației, astfel încât pacienții să ia decizii în deplină cunoștință de cauză. Calibrăm schemele de tratament pentru a putea seta așteptări realiste, apoi găsim cea mai bună alternativă financiară. Creăm periodic oferte astfel încât pacienții noștri să beneficieze de cele mai bune prețuri pentru procedurile dorite.

 • Personal
  Profesionist

Fiecare membru al echipei Clinica Dr. Oana Manciu, fie că vorbim despre medici, asistenți medicali, specialiști în terapii estetice sau colegele de la recepție, este dedicat meseriei sale, împărtășește valorile morale și etice ale clinicii și are drept obiectiv atingerea țelurilor pacientului prin cele mai bune mijloace.

Dr.Oana  Manciu

_

Dr. Oana Manciu este medic specialist în chirurgie plastică și a absolvit  Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, promoția 2013.

Dr. Oana Manciu și-a făcut rezidențiatul în spitalul considerat locul de naștere al chirurgiei plastice din România, respectiv Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Agrippa Ionescu. Aici și-a dezvoltat pasiunea pentru frumusețe și naturalețe, dar și atenția pentru detalii, chemarea specializării în chirurgie plastică venind de la sine.


Află mai multe despre echipă


Află mai multe despre echipădoctor oana manciu

Rezultate După

_

Cu o experiență totală de peste 50 de ani în materie de frumusețe și sănătate, echipa Clinica Dr. Oana Manciu este pregătită să vă primească pe mâini sigure și să vă ofere cele mai bune sfaturi și servicii de estetică medicală!


Vezi galeria Clinica Dr. Oana Manciu


Vezi galeria Clinica Dr. Oana Manciu


După
Înainte
După
Înainte
După
Înainte

Testimonialele Pacienților

_
Draga mea doctorita Oana Manciu, sunt extrem de recunoscătoare pentru profesionalismul, grija și susținerea pe care mi-ai oferit-o. Datorită atenției tale, a mainilor tale de aur si a magicului aparat Sylfirm, , eu mă simt mai bine și mai încrezătoare în ziua de mâine, cu un ten impecabil si pori inchisi. Esti un medic de excepție, un om bun și frumos la suflet( sa nu uitam toate campaniile pe care le desfasori pentru a ajuta atatia copilasi, in special pe Adriana). Iti doresc să fii mereu respectata și înconjurata de oameni buni!
Oana Maria
Se implinesc aproximativ 5 luni de cand am intrat in familia “ Clinica Dr. Oana Manciu” si am cunuscut-o pe doamna dr.Oana Manciu cu care am simtit o conexiune inca din prima zi. Tin sa mentionez ca am ajuns la clinica in urma unor intervetii care au lasat cateva cicatrici dificile.(nimeni nu avea o rezolvare) Alaturi de echipa Clinica Dr. Oana Manciu,am reusit sa gasim solutii si sa scap de cel mai mare complex. Va recomand din suflet, domna doctor este o persoana minunata,profesionalista si saritoare care mi a fost alaturi de la bun inceput ❤️
Chiscaru Roxana
Este o adevarata plăcere sa te lași pe mâinile Dnei Dr Oana Manciu. Este atenta la nevoile tale și tine cont de îmbunătățirile pe care ți le dorești.
Ador faptul ca nu exagerează cu injectările și corecteaza imperfecțiunile intr-un mod cât mai natural.
Recomand cu cea mai mare încredere!
Mihaela Stoica
Previous
Next

Oferte

Epilare cu AGAIN

iulie 25, 2023

SylfirmX facial

iulie 25, 2023

Colagen boost & lifting cu SOFWAVE

iulie 25, 2023

Peeling PRX-T33

iulie 25, 2023

Presoterapie BTL

iulie 25, 2023

Consultație dermatoligică

iulie 25, 2023

Articole

Botox is the best skin care routine

aprilie 25, 2023

Dermatita atopică – 10 DOs and DON’Ts

februarie 21, 2023

Care este diferența dintre specialitățile dermato-venerologie și chirurgie plastică?

februarie 21, 2023

Codul culorilor pentru produsele dermato-cosmetice

februarie 21, 2023

Media

Sfaturi și tratamente pentru îngrijirea scalpului. Dr. Oana Manciu, recomandări pentru un păr sănătos și strălucitor
Citeşte întreaga ştire: Sfaturi și tratamente pentru îngrijirea scalpului. Dr. Oana Manciu, recomandări pentru un păr sănătos și strălucitor

august 16, 2023

Revista Famost iulie 2023

august 16, 2023

Ingrijirea tenului in perioda estivala

august 16, 2023

Revista Famost iunie 2023

august 16, 2023

Catinca Roman a ales tratamentul Sylfirm X, realizat de catre Dr. Oana Manciu , in cadrul M Skin.

august 16, 2023

Tratamentul eficient pentru tenul afectat de cuperoză sau rozacee. Dr. Manciu: „Nu există reacţii adverse”

august 16, 2023

Trimite-ne un mesaj