Despre Clinica Dr. Oana Manciu

Clinică în Bucuresti Sector 1

Pielea este cel mai mare organ din corpul omenesc și singura ”haină” pe care o vom purta de-a lungul întregii vieți, indiferent de outfiturile pe care le alegem în funcție de trendurile dictate de modă într-un moment sau altul.

 

De aceea, la Clinica Dr. Oana Manciu punem accentul pe tratamente de tip signature, astfel încât fiecare pacient să beneficieze de o schemă de tratament corectă și completă, potrivită nevoilor și aspirațiilor sale de natură estetică. Credem cu tărie în frumusețea autentică, în trăsăturile care ne fac unici și ne dorim să le păstrăm, cu mențiunea că facem acest lucru astfel încât să atingem cea mai bună variantă a fiecărui individ. În acest sens am creat o echipă de profesioniști desăvârșiți în materie de medicină și tratamente estetice, cu experiență totală de peste jumătate de secol, am dotat  Clinica Dr. Oana Manciu cu aparatură de ultimă generație și, pentru un tablou complet, am adăugat cele mai eficiente game de produse de uz profesional, pe care le veți găsi exclusiv în clinicile de specialitate.


Contactează-ne


Contactează-ne_

Procedurile  Noastre

_

Chirurgicale & Nechirurgicale

Corporale


Scalp


Faciale


Dr.Oana  Manciu

_

Dr. Oana Manciu este medic specialist în chirurgie plastică și a absolvit  Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, promoția 2013.

Dr. Oana Manciu și-a făcut rezidențiatul în spitalul considerat locul de naștere al chirurgiei plastice din România, respectiv Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Agrippa Ionescu. Aici și-a dezvoltat pasiunea pentru frumusețe și naturalețe, dar și atenția pentru detalii, chemarea specializării în chirurgie plastică venind de la sine.


Află mai multe despre Dr. Oana Manciu


Află mai multe despre Dr. Oana ManciuTehnologie Avansată

_

Suntem pe deplin conștienți de progresul tehnologic în sfera dispozitivelor medicale și extraordinar de determinați în a ține pasul cu ultimele apariții, astfel încât echipa noastră medicală să aibă la dispoziție cele mai performante aparate, iar pacienții să beneficieze de cele mai eficiente proceduri cu rezultate cel puțin pe măsura așteptărilor!


Vezi toate aparatele


Vezi toate aparateleTestimonialele Pacienților

 

_
Oana Maria Draga mea doctorita Oana Manciu, sunt extrem de recunoscătoare pentru profesionalismul, grija și susținerea pe care mi-ai oferit-o. Datorită atenției tale, a mainilor tale de aur si a magicului aparat Sylfirm, , eu mă simt mai bine și mai încrezătoare în ziua de mâine, cu un ten impecabil si pori inchisi. Esti un medic de excepție, un om bun și frumos la suflet( sa nu uitam toate campaniile pe care le desfasori pentru a ajuta atatia copilasi, in special pe Adriana). Iti doresc să fii mereu respectata și înconjurata de oameni buni!
Chiscaru Roxana Se implinesc aproximativ 5 luni de cand am intrat in familia “ Clinica Dr. Oana Manciu” si am cunuscut-o pe doamna dr.Oana Manciu cu care am simtit o conexiune inca din prima zi. Tin sa mentionez ca am ajuns la clinica in urma unor intervetii care au lasat cateva cicatrici dificile.(nimeni nu avea o rezolvare) Alaturi de echipa Clinica Dr. Oana Manciu,am reusit sa gasim solutii si sa scap de cel mai mare complex. Va recomand din suflet, domna doctor este o persoana minunata,profesionalista si saritoare care mi a fost alaturi de la bun inceput ❤️
Mihaela Stoica Este o adevarata plăcere sa te lași pe mâinile Dnei Dr Oana Manciu. Este atenta la nevoile tale și tine cont de îmbunătățirile pe care ți le dorești.
Ador faptul ca nu exagerează cu injectările și corecteaza imperfecțiunile intr-un mod cât mai natural.
Recomand cu cea mai mare încredere!