Echipa Clinica Dr. Oana Manciu

Ne dorim sa va cunoastem, sa va intelegem aspiratiile estetice si sa construim o relatie bazata pe respect, incredere si satisfactie.

 


Contactează-ne


Contactează-neVioleta Bălan

Specialist în terapii de estetică facială și corporală

Cu peste 25 de ani de experiență în domeniu. Violeta efectuează tratamente non-invazive de hidratare, rejuvenare, luminozitate, lifting și remodelare corporală. Îmbinând cu dibăcie tratamentele clasice și terapiile moderne precum cele de peeling sau microneedling, se va asigura că vei avea parte de cea mai bună experiență în a avea o piele frumoasă și sănătoasă. De asemenea, Violeta are o experiență vastă în tratamentele corporale: criolipoliză, epilare definitivă, electrostimulare, masaj profesional anticelulitic și de remodelare corporală cu LPG, drenaj limfatic și presoterapie.

Adrian Enache

Specialist în terapii de estetică facială și corporală

Cu peste 10 de ani de experiență în domeniu, atât în calitate de terapeut, cât și trainer național pentru dispozitive medicale pentru remodelare corporală. După evaluarea corporală, în funcție de obiectivele fiecărui pacient, Adrian va crea un plan de tratament, astfel încât rezultatele obținute să fie cel puțin pe măsura așteptărilor! El este specializat în: criolipoliză, epilare definitivă, electrostimulare, masaj profesional anticelulitic și de remodelare corporală cu LPG, drenaj limfatic și presoterapie.

Elena Gheorghiu

Specialist în terapii de estetică facială

Fiind pasionată de SkinCare și de tot ce înseamnă frumusețea pielii, Elena este la curent cu toate aparițiile în materie de produse profesionale pentru tratamente faciale și te întâmpină cu terapii faciale personalizate, potrivite tipului tău de ten, precum tratamente de curățare și hidratare, lifting, acnee, microneedling, peelinguri superficiale menite să redea strălucirea tenului și să te facă să îți iubești pielea. De asemenea, Elena efectuează proceduri de fotorejuvenare și de epilare definitivă cu dispozitivul medical Anthelia.

Mirela Șelaru

Marina Constantin

Alexandra Solomon