Tehnologie

Clinică în Bucuresti Sector 1

Sylfirm X

SYLFIRM X este primul sistem de radiofrecventa fractionata din lume ce utilizează tehnologia avansată cu undă duală (undă continuă și undă pulsată) pentru abordarea eficientă in proceduri de lifting si antiaging, a diferitelor tipuri de cicatrici, precum și a leziunilor pigmentare și vasculare, cum ar fi melasma, roșeața difuză și rozaceea, care erau dificil de tratat cu sistemele traditionale de microneedling sau RF. De asemenea, unda duală este împărțită în 8 moduri diferite. Prin urmare, este posibil un tratament personalizat și delicat, având în vedere necesitatile pacientului individual, zona de tratament și starea pielii. Este o procedură minim invazivă, ce combina beneficiile terapiilor cu microelectrozi si a radiofrecventei intr-o singura procedura.

Anthelia

Aparatul Anthelia foloseste tehnologia IPL/SPL: durata pulsului este mai mare (si anume energia livrata) astfel incat tratamentul este foarte bine tolerat chiar de pielea sensibila. Nu doare ! Acest tratament se realizeaza cu echipamente de tip IPL (intense pulsed light) sau laser si se bazeaza, la modul general, pe urmatorul principiu de functionare: Cu ajutorul unei piese de mana (manipol) conectat la echipament, echipamentul emite o lumina cu o anumita lungime de unda, lumina care este absorbita de melanina firului de par si transformata in caldura, avand ca scop distrugerea radacinii firului de par.

Clatuu

CLATUU 360 se adreseaza celor care vor sa elimine depozitele de grasime, desi nu au timp de sport. Multumita tehnologiei avansate, se poate scapa de anumite depozite incapatanate de grasime din zone precum abdomen, coapse, spate, zona de sub fese. In plus, are rezultate exceptionale. CLATUU  se bazeaza pe o tehnologie de inghetare la 360 de grade, are o eficienta crescuta decat si garanteaza stiintific ca ingheata grasimea si o elimina fara a afecta tesuturile din jur. Criolipoliza nu este o metodă de slăbit, ci de conturare a corpului. Studiile arată că aceasta metodaa reduce grăsimea subcutanată cu până la 30% dupa o prima aplicare. 

LPG Alliance

Aparatura LPG Alliance  face posibilă direcționarea efectului acestei tehnologii unice către zone corporale specifice, precum brațele, spatele, stomacul, talia, coapsele, adaptându-se în mod precis la nevoile fiecărui tip de piele. Acest aparat foloseste singura tehnică de stimulare a pielii 100% naturală, non invazivă și non agresivă, activeaza natural metabolismul celular, lucrând simultan pentru reducerea stratului de grăsime și pentru tratarea pielii relaxate, în timp ce respectă complet ecologia pielii și a corpului. 

Tratamentul LPG nu este recomandat persoanelor ce sufera de cancer, infectii sau eruptii cutanate, boli de sange, tratamente anticoagulante.

Futura Pro

Futura Pro este un aparat pentru terapii corporale si faciale, care foloseste ultima metoda de stimulare corporala descoperita: stimularea bioptica. Acest tip de stimulare, combina proprietatile energizante si cicatrizante ale razelor optice, cu biostimularea data de curentul electric, microcurentul pentru reintinerire si cu transmisia ultrasunetelor. Peste 70 de programe complexe de slabit, tonifiere, detoxifiere, antiimbatranire, stimulare a circulatiei, intretinere, terapie, reflexologie si recuperare medicala) cu peste 2 milioane de faze de programe intr-un singur sistem. Electrostimularea confera o activitate a muschilor asemenea fitness-ului intens. Expertii au evaluat ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6 – 8 ore de gimnastica fara intrerupere.

BTL Lymphastim

BTL-Lymphastim functioneaza pe principiul presoterapiei pneumatice. Astfel, se folosesc o serie de manșoane speciale cu camere multiple suprapuse care oferă un masaj delicat ce stimulează circulația naturală a limfei prin corp . Drenajul limfatic reprezintă o metodă terapeutică cu tradiție și dovedită clinic, ce oferă rezultate imediate si vizibile. Presoterapia BLT Lymphastim ajută la accelerarea procesului de vindecare natural al corpului, impulsionează pierderea în greutate și eliminarea toxinelor prin accelerarea metabolismului. De asemenea, tonusul este mult îmbunătățit, pacientul își redobândește energia și se elimină cantitatea de apă care se stochează de obicei în membrele inferioare. S-a demonstrat, de asemenea, că ajută stimularea circulației celor care suferă de circulație deficitară la nivelul mâinilor și picioarelor și poate ajuta în prevenirea varicelor.