Vă rugăm să citiți cu atenție acest document înainte de a utiliza acest site. Utilizând acest site, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile de utilizare prezentate mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizați acest site.

 1. Informații generale

clinicadroanamanciu.ro este un site de prezentare al unei clinici de infrumusetare din gara de nord, care poate fi utilizat pentru a obține informații despre serviciile oferite de clinică și pentru a achiziționa ofertele disponibile. Folosind acest site, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile de utilizare prezentate mai jos.

 1. Proprietate intelectuală

Conținutul acestui site, inclusiv text, imagini, mărci comerciale și alte materiale, este protejat de drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală. Nu puteți copia, reproduce, modifica, distribui sau utiliza conținutul acestui site fără permisiunea prealabilă scrisă a proprietarului.

 1. Informații personale

clinicadroanamanciu.ro respectă drepturile dumneavoastră privind protecția datelor personale și se conformează cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cunoscut sub numele de Regulamentul general privind protecția datelor (RGPD).

 1. Modificări

clinicadroanamanciu.ro își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare ale acestui site fără notificare prealabilă. Vă rugăm să revizuiți periodic acest document pentru a fi la curent cu termenii și condițiile curente de utilizare.

 1. Legi aplicabile

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt guvernate de si interpretate in conformitate cu legile din Romania si orice controversa care poate rezulta din sau in legatura acestui site va fi supusă jurisdicției exclusivă a curților din Romania.

 1. Responsabilitate

clinicadroanamanciu.ro nu poate fi considerat responsabil pentru nicio pierdere sau daune, directe sau indirecte, rezultate din utilizarea acestui site sau a oricărei informații prezente pe acest site. Utilizatorul este singurul responsabil pentru verificarea corectitudinii informațiilor prezente pe acest site.

 1. Link-uri către alte site-uri

Acest site poate conține link-uri către alte site-uri care nu sunt operate de clinicadroanamanciu.ro. clinicadroanamanciu.ro nu poate fi considerat responsabil pentru conținutul sau politica de confidențialitate a acestor site-uri și vă recomandăm să citiți termenii și condițiile de utilizare și politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl accesați.

 1. Acceptarea termenilor și condițiilor

Utilizând acest site, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile de utilizare prezentate mai sus. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizați acest site.

 1. Comerț electronic

clinicadroanamanciu.ro oferă posibilitatea de a achiziționa produse și servicii prin intermediul site-ului. Prin plasarea unei comenzi, cumpărătorul acceptă termenii și condițiile de vânzare ale clinicadroanamanciu.ro, precum și prețul și descrierea produselor sau serviciilor alese. clinicadroanamanciu.ro își rezervă dreptul de a refuza sau anula orice comandă, în cazul în care există suspiciune de fraudă sau alte activități ilegale.

 1. Dispozitii finale

Acest document reprezinta intregul acord intre clinicadroanamanciu.ro si utilizatorul site-ului cu privire la subiectul sau si inlocuieste orice alte intelegeri sau acorduri, scrise sau orale, intre parti. Daca oricare dintre clauzele acestui acord este considerata nula sau neexecutabila, aceasta nu va afecta valabilitatea si executabilitatea celorlalte clauze.

Ce este termenul estimativ de livrare pentru produsele mele?

 • Cu excepția perioadelor cu sărbători legale, termenul de livrare este de 48-72 de ore de la plasarea comenzii.

Ce modalități de livrare sunt disponibile?

 • Produsele pot fi ridicate personal de cumpărător de la sediul nostru din strada Witting 10-12, intrarea Farmacie, etaj 2, sector 1, București
 • Produsele pot fi livrate prin intermediul unui serviciu de curierat, taxa de transport fiind suportată de cumpărător pentru comenzile cu valoare de până la 1,000.00 ron și de către vânzător pentru comenzile cu valoare mai mare de 1,000.00 ron.

Costurile de livrare sunt incluse în prețul produselor?

 • Pentru comenzi cu valoare mai mare de 1,000.00 RON costul transportului va fi gratuit, iar pentru comenzi cu valoare mai mică decât cea menționată anterior, costul transportului va fi suportat de către cumpărător.

Ce se întâmplă dacă nu sunt disponibile produsele cumpărate?

 • Astfel de situații sunt extrem de rare, însă în cazul în care se produce un astfel de eveniment, va exista o întârziere în ceea ce privește livrarea, iar în eventualitatea în care produsul nu mai este disponibil la distribuitor, comanda va fi anulată, iar suma va fi rambursată cumpărătorului.

Pot urmări livrarea produselor mele în timp real?

 • După crearea AWB-ului de către firma de curierat, veți primi un link prin intermediul căruia puteți urmări parcursul comenzii.

Ce trebuie să fac dacă am probleme cu livrarea produselor?

 • În cazul improbabil în care o astfel de situație va apărea, vă rugăm să ne telefonați sau să ne transmiteți un email folosind datele din secțiunea ”Contact”.

Care sunt politicile de returnare și rambursare pentru produsele livrate?

 • Poți solicita returnarea unui produs în maximum 14 zile de la data la care ai primit comanda.

Pentru returnarea unui produs trebuie să fie îndeplinite următoarele condiții:

 •     Produsele nu trebuie să prezinte urme de utilizare;
 •     Produsele sunt obligatoriu returnate în ambalajul original (ambalajul în care au fost achiziționate), cu toate accesoriile și eticheta integre (fără urme de utilizare, deteriorare, lovire);
 •     Produsele returnate sunt din același lot și sunt în stocul curent de marfă al vânzătorului;
 •     Produsele nu au făcut obiectul unei comenzi speciale sau al unei promoții speciale;
 •     Produsele nu prezintă defecțiuni, urme de lovire sau deteriorare;
 •     Produsele nu depășesc termenul de 14 de zile de la data achiziției;
 •     Produsele sunt în termenul de valabilitate;

Un produs nu poate fi returnat în următoarele situații:

 •     În cazul în care prezintă semne vizibile de utilizare;
 •     Eticheta ambalajului este deteriorată sau lipsește;
 •     Nu se afla în ambalajul în care a fost achiziționat.

 În conformitate cu legea în vigoare, Clinica Dr. Oana Manciu Beauty Clinic SRL și Clinica Dr. Oana Manciu Beauty Care and Shop SRL își rezervă dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid.

Pentru retur, se va completa integral formularul de retur, document ce vă este inclus în fiecare colet livrat către client, se va returna, împreună cu factura și produsul sau produsele ce se doresc a fi returnate. Costurile returului sunt suportate de către cumpărător.

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță, “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului”.

În situația menționată mai sus, cumpărătorul va returna, în termenul prevăzut anterior, produsul cumpărat în ambalajul original, fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură. Cheltuielile de transport (serviciul de curierat) vor fi suportate de cumpărător. Potrivit dispozițiilor art. 10 lit c) din O.G. nr. 130/2000, produsele farmaceutice livrate nu pot face obiectul denunțării unilaterale a contractului, întrucât, prin natura lor, se pot degrada ori deteriora rapid. Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor cumpărătorului.