Tratamente Corporale

Chirurgicale
sau
Nechirurgicale

Tratamente Corporale in sector 1 Gara de Nord

Chirurgicale

Chirurgie plastică

_

Chirurgia plastică nu se ocupă exclusiv cu intervențiile chirurgicale de natură estetică, ci are aplicabilitate și în sfera patologiilor diagnosticate în general de dermatovenerologi. Ne referim aici la procedurile prin intermediul cărora se excizează formațiuni cutanate benigne sau maligne. Medicul chirurg, prin natura pregătirii sale, are abilitatea de a trata astfel de cazuri cu maximum de finețe, astfel încât pacientul să aibă la finalul procesului o piele sănătoasă, cu cicatrici cât mai greu de detectat.


Află mai multe detalii

Nechirurgicale

Remodelare  Corporală

_

Prin intermediul dispozitivelor medicale de ultimă generație, există posibilitatea ca pacienții să beneficieze de tratamente corporale non sau minimum invazive, în urma cărora țesutul adipos este considerabil diminuat, se elimină aspectul de coajă de portocală, pielea este tonifiată și musculatura frumos conturată, pentru un aspect general armonios. Rezultatele optime se obțin în condițiile în care tratamentele efectuate în clinică sunt coroborate cu un stil de viață sănătos.


Află mai multe detalii


Dermatologie

_

Dermatologia nu se ocupă doar cu sănătatea tenului, ci are în grijă bunăstarea pielii întregului corp. Există nenumărate afecțiuni cutanate care sunt localizate la nivelul trunchiului și este foarte important ca acestea să fie corect diagnosticate și tratate. Echipa Clinica Dr. Oana Manciu recomandă ca toți membrii familiei, atât copiii, cât și adulții să vină la controale dermatologice periodice pentru a putea preveni și, dacă este nevoie, trata anumite afecțiuni încă din stadiu incipient.


Află mai multe detalii

Peeling

_

Peeling-urile chimice se pot efectua și la nivelul corpului, nu exclusiv la nivel facial, acestea având rol în procesul de îmbunătățire a calității pielii, dar și în tratarea anumitor probleme, precum cicatricile post-acneice, petele pigmentare, laxitatea cutanată, textura tegumentului și alte apecte de ordin estetic.


Află mai multe detalii


Sylfirm X

_

Dispozitivul medical aprobat FDA (U.S. Food and Drug Administration), prin combinația tehnologiilor încorporate are multiple beneficii și în aplicațiile la nivelul corpului, precum: corectarea cicatricilor post-chirurgicale, laxitatea cutanată, vergeturile și cicatricile post-acneice.


Află mai multe detalii

Epilare  Definitivă

_

Utilizăm dispozitivul medical Anthelia ce are drept principiu de funcționare lumina intens pulsată pentru a distruge rădăcina firului de păr în zonele de interes pentru pacienți, în condiții de maximă siguranță. Putem trata persoanele cu fototipul între I-IV, indiferent de sezon, dar recomandarea principală rămâne pentru sezonul rece, când expunerea la razele UV este limitată prin prisma specificului climei din țara noastră. Mai mult decât aspectul estetic, epilarea cu Anthelia contribuie și la tratarea foliculitei, afecțiune întâlnită atât la femei, cât și la bărbați, indiferent de vârstă. Protocolul standard de tratament recomandă 6 ședințe, acestea putând fi suplimentate (cu 1-2 ședințe) pentru zonele afectate hormonal (zona feței, axilele, zona intimă), însă decizia se ia pe parcursul tratamentului, în funcție de evoluția fiecărui pacient.


Află mai multe detalii