Tratamente Faciale

Chirurgicale
sau
Nechirurgicale

Chirurgicale

Tratamente Faciale in sector 1 Gara de Nord

Chirurgie Plastică

_

Intervențiile chirurgicale sunt cele mai invazive proceduri din spectrul medicinei estetice. Acestea se efectuează exclusiv la recomandarea medicului în funcție de stadiul incipient în care se afla pacientul, aspirațiile estetice pe care le are și opinia medicului cu privire la rezultatele realiste care se pot obține în acel caz. Recuperarea după astfel de intervenții poate varia în funcție de complexitatea cazului și puterea de regenerare a pacientului, fiecare având particularități relevante în ceea ce privește procesul de vindecare.


Vezi prețurile

Nechirurgicale

Fillere  Dermale

_

Substanțele acestea se găsesc în organismul uman în mod natural, fiind molecule alcătuite din zaharuri (polizaharide) și reprezintă una dintre componentele principale ale matricei extracelulare, având rol în menținerea țesutului hidratat. Corpul produce această substanță invers proporțional cu înaintarea în vârstă, dar din fericire există dispozitive medicale prin intermediul cărora se poate injecta, astfel încât să fie menținut întotdeauna la nivel optim, fie că vorbim despre augmentări, hidratarea țesuturilor sau reconturarea trăsăturilor.


Vezi prețurile


Tratament împotriva ridurilor

_

Cea mai eficientă modalitate de prevenire și combatere a ridurilor este injectarea unei substanțe cu rol de relaxant muscular, astfel încât pielea să nu mai fie supusă ”stresului” produs de mișcare. Nu există niciun motiv de îngrijorare însă, medicul alege atent numărul de unități injectate, astfel încât să nu se creeze efectul de ”față înghețată”, expresivitatea continuând să existe. Mai mult decât atât, neurotoxina de tip A se folosește și în tratamentul hiperhidrozei și a bruxismului, fiind un produs sigur pentru organism.


Vezi prețurile

Consultații și controale 

de specialitate

_

În majoritatea cazurilor, când vorbim despre piele și aspectul acesteia, specialitățile vizate sunt dermato-venerologia și chirurgia plastică și microchirurgia reconstructivă. Ținem foarte mult ca pacienții să urmeze exclusiv scheme de tratament propuse și efectuate de personal medical abilitat, pentru a fi în deplină siguranță și a obține cele mai bune rezultate.


Vezi prețurile


Dermatologie

_

Dermatologia este ramura medicală care se ocupă de întreaga patologie la nivelul organului cutanat, fie că vorbim despre piele, unghii, păr sau mucoasele accesibile. Dermatologii tratează ambele sexe, indiferent de vârstă. Deoarece aspectul exterior spune povestea din interiorul corpului, este esențial ca pacienții să se prezinte la medicul dermatolog periodic, în scop preventiv, nu doar pentru a trata diferitele afecțiuni cu care se confruntă. De altfel, menționăm că este foarte important să vă prezentați la medic imediat ce sesizați o anomalie, întrucât există patologii unde fiecare zi este relevantă pentru vindecarea fără complicații.


Vezi prețurile

Peeling  

_

Peeling-ul chimic este un tratament foarte versatil. În funcție de compoziție, acesta poate adresa o gamă variată de afecțiuni, de la acnee, pete pigmentare, cicatrici post-acneice, laxitate cutanată, riduri și linii fine, până la aspectul general al pielii, aici vorbind despre luminozitate și textură. Există mai multe tipuri de peeling, cel superficial, care poate fi efectuat de terapeuți, cel mediu, care poate fi efectuat de medic sau de personalul medical avizat sub supravegherea medicului curant și cel profund, care este realizat exclusiv de către medic. În funcție de nevoile pacientului se va determina tipul tratamentului și numărul de ședințe necesare.


Vezi prețurile


Tratamente  de specialitate

_

Sunt tratamentele efectuate în spațiile avizate medical, pentru care se utilizează produse profesionale cu destinație exclusivă în clinici medicale. Ne referim aici la tratamentele de curățare și hidratare, la peeling-urile chimice superficiale ori la tratamentele faciale menite să ofere plus valoare vieții pacientului prin rezultatele obținute.


Vezi prețurile

PRP

_

Plasma Rich Platelets sau ”Terapia Vampir” este procedura prin intermediul căreia pacientului i se recoltează o cantitate mică de sânge care se centrifughează pentru separarea globulelor roșii de cele albe, urmând ca plasma obținută (ce are o puritate procentuală de până la 99% și este îmbpgățită cu factori de creștere) se injectează la nivelul zonei de interes (scalp, față sau corp). Produsul este 100% biocompatibil, deci nu există riscul de apariție a unor reacții alergice și acționează stimulând producerea de colagen și elastină, având efecte benefice ce rezidă în luminozitate, o textură mai bună a pielii, hidratarea țesutului, dar și stimularea foliculilor piloși atunci când este injectat la nivelul scalpului.


Vezi prețurile


Sylfirm X

_

Este singurul dispozitiv medical aprobat FDA (U.S. Food and Drug Administration) care îmbină radiofrecvența duală și microneedling-ul într-o formulă unică ce permite tratarea unei game variate de afecțiuni, precum: laxitatea cutanată, cicatricile post-acneice sau survenite în urma unor intervenții chirurgicale, porii dilatați, petele pigmentare, ajută și în mix-ul de terapii care luptă împotriva căderii părului, putând chiar produce beneficii semnificative asupra trăsăturilor feței, de exemplu a conturului mandibular.


Vezi prețurile

Dermapen/ Microneedling

_

Această procedură se realizează cu ajutorul unui dispozitiv medical dotat cu microace din oțel chirurgical, tratamentul câstigându-și în timp record renumele de lider mondial pentru îmbunătățirea condiției pielii până la tratarea completă a petelor pigmentare, a cicatricilor rămase în urma episoadelor acneice, rozaceei/cuperozei, căderii părului, vergeturilor (atât cele roz, cât și cele albe), dar și a ridurilor și liniilor fine. Principiul de funcționare este relativ simplu, în timpul tratamentului creându-se mici canalicule în epiderm, acestea fiind percepute de organism drept stimuli pentru procesul natural de vindecare, acesta presupunând crearea de noi molecule de colagen și elastină la nivelul zonei tratate.


Vezi prețurile