Tratamente pentru scalp

Tratamente pentru păr in Bucuresti Sector 1

Sylfirm X

_

Combinația de radiofrecvență fracționată și microneedling are efecte benefice și asupra scalpului, tratamentul stimulând foliculul pilos în procesul de producere a firului de păr. Tehnologia încorporată în Sylfirm X produce rezultate vizibile încă de la prima ședință, iar unul dintre avantaje rezidă în disconfortul minim pe care pacientul în resimte pe durata efectuării procedurii.


Află mai multe detalii


PRP 

_

Plasma Rich Platelets sau ”Terapia Vampir” este procedura prin intermediul căreia pacientului i se recoltează o cantitate mică de sânge care se centrifughează pentru separarea globulelor roșii de cele albe, urmând ca plasma obținută (ce are o puritate procentuală de până la 99% și este îmbogățită cu factori de creștere) se injectează la nivelul scalpului pentru stimularea foliculilor piloși. Acest tratament are rezultate vizibile încă de la prima ședință, majoritatea pacienților sesizând o cantitate mai mică de păr pierdut zilnic, efect ce se intensifică până la finalul curei de tratament și care se poate menține prin efectuarea ședințelor de mentenanță.


Află mai multe detalii

Tratament împotriva căderii părului

cu Nanopore

_

Microneedling-ul este un tratament care poate fi efectuat și la nivelul scalpului, acesta contribuind la regenerarea podoabei capilare. Avantajul pe care îl prezintă această metodă este gradul scăzut de disconfort resimțit de pacient pe parcursul procedurii și recuperarea rapidă a țesutului. Tratamentul efectuat cu Nanopore se poate combina cu procedura PRP (Terapia Vampir) pentru rezultate mai bune.


Află mai multe detalii


Mezoterapie injectabilă

_

Există cocktail-uri speciale ce au drept ingrediente principale: Glutation, Pantenol, Biotină și Metilsilanol Manuronat ce pot fi injectate la nivelul scalpului cu scopul de a hrăni ți întări foliculul pilos, încurajând astfel producerea firului de păr. Această terapie se poate face de sine stătătoare sau se poate integra într-o schemă de tratament complexă.


Află mai multe detalii